Šport
49 ogledov

Bolta prestrašil tradicionalni ples Maorov

usain bolt EPA
Jamajški atlet Usain Bolt se v teh dneh mudi na Novi Zelandiji, ki jo je obiskal pred oddihom v Avstraliji. Svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov je doživel zanimivo dobrodošlico, saj so mu predstavniki Maorov zaplesali hako.

Jamajški superzvezdnik Usain Bolt se zlepa ne ustraši ničesar, kljub temu pa je bil v ponedeljek rahlo presenečen, ko so mu neustrašni predstavniki Maorov za dobrodošlico ob obisku Nove Zelandije odplesali hako. Bolt je bil očaran, ko mu je 350 delavcev ene od tovarn v Aucklandu prikazalo tradicionalni obredni ples.

Hako je svet pobližje spoznal, odkar jo pred dvoboji izvajajo ragbisti Nove Zelandije All Blacks. "Malo ste me prestrašili, priznam. Haka mi je všeč, morda se bom tudi sam kdaj preizkusil v tem plesu," je dejal Bolt. Legendarni jamajški sprinter, ki je na olimpijskih igrah v Londonu osvojil tri zlate kolajne (na 100 in 200 metrov ter s štafeto), je na kratkem obisku v Novi Zelandiji, preden gre na oddih v Avstralijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.