Šport
25 ogledov

Brezplačne vstopnice za brezposelne

navijači Celtic Park Celtic AC Milan Liga prvakov Reuters
Nogometni klub Celtic iz Glasgowa je navijačem, ki so brezposelni, ponudil vstopnice za obračun z Ross Countyjem. Srečanje je na sporedu ob koncu decembra.
"S to potezo želimo pokazati našo posvečenost principom, na katerih je bil Celtic ustanovljen. Želimo pomagati manj srečnim in pokazati, da ostajamo klub, ki je odprt za vse," so pri Celticu zapisali na svoji spletni strani. Ob tem so pri slovitem klubu dodali, da želijo s tem nekaterim navijačem omogočiti nekaj veselja v prazničnih dneh, ki si bi ga sicer težko privoščili.
 

Dobrodelnost kot navada

Najnižja cena vstopnice za tekmo Celtica z Ross Countyjem za odrasle sicer stane 17 funtov, za mlajše od 13 let pa 10 funtov. Večina vstopnic se prodaja za 26 funtov. Vsi brezposelni, ki želijo dobiti brezplačno vstopnice za srečanje, bodo lahko le-te z uradnim dokazilom o svojem statusu prevzeli na blagajni stadiona Celtic Park. 
 
Celtic je v preteklih tednih s številnimi humanitarnimi akcijami zbiral denar za družine iz Glasgowa, ki so se znašle v težkem položaju, serijski škotski prvaki pa so v preteklosti že večkrat znali pomagati skupnosti, iz katere so izšli.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.