Šport
18 ogledov

Carolini zmaga, Katarini polfinale

Katarina Srebotnik se ni uvrstila v finale Stockholma. Žurnal24 main
Katarina Srebotnik je z 1:6 in 2:6 izgubila polfinalni dvoboj turnirja v Stockholmu. Premagala jo je Vera Duševina, ki je kasneje z 0:6 in 2:6 klonila v finalu proti Carolini Wozniackijevi.
 

Stockholm (WTA), polfinale

K. Srebotnik (SLO, 3) : V. Duševina (RUS) 1:6, 2:6
C. Wozniacki (DAN, 4)
: A. Radwanska (POL,1) 6:4, 6:1

Katarina Srebotnik je v soboto ves dan čakala, kdaj bo stopila na igrišče in odigrala svoj polfinalni dvoboj proti Veri Duševini, vendar se čakanje ni obrestovalo, saj dež ni ponehal. Tretja nosilka turnirja v Stockholmu je tako v nedeljo igrala za svoj drugi letošnji finale turnirja WTA po Strasbourgu. Rusinja je zmagala po slabi uri igre s 6:1 in 6:2. V oči bode predvsem slab izkoristek drugega servisa, saj je Katarina dobila le 25 % točk po drugem servisu, Duševina pa kar 70. Ob tem je Srebotnikova izkoristila le tri od sedmih žogic za brejk, Duševina pa vse tri. Manj uspešna od nasprotnice pa je bila tako pri vračanju prvega kot drugega servisa.

 

Stockholm (WTA), finale

C. Wozniacki (DAN, 4) : V. Duševina (RUS) 6:0, 6:2

V drugem polfinalu sta se pomerili prva nosilka Poljakinja Agnieszka Radwanska in četrta nosilka Danka Caroline Wozniacki. Boljša je bila Wozniackijeva s 6:4 in 6:1. Le nekaj ur po polfinalnih obračunih sta se v finalu tako pomerili mlada Danka Caroline Wozniacki in krvnica Srebotnikove Vera Duševina. Boljša je bila Wozniackijeva, ki je hitro odpravila Duševino s 6:0 in 6:2. Srebotnikova je očitno preveč utrudila Duševino v dopoldanskem polfinalu, da bi premagala Wozniackijevo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.