Šport
26 ogledov

CR7 ima več kot 100 milijonov "prijateljev"

Cristiano Ronaldo EPA
Portugalski zvezdnik je kot prvi športnik sklenil 100 milijonov "prijateljstev" na socialnem omrežju Facebook. Njegova popularnost prinaša korist tudi njegovim sponzorjem.

"Hvala vsem. Uspelo mi je doseči 100 milijonov navijačev na Facebooku. Hvala za vso podporo. Ponosen sem na to številko," je Cristiano Ronaldo dejal, potem ko se je število njegovih "prijateljev" iz osemmestnega spremenilo v devetmestnega. 

Zvezdnik madridskega Reala je ob tej priložnosti za navijače objavil tudi posnetek nekaterih vrhuncev njegove dosedanje kariere. Portugalec je znamko 100 milijonov presegel na isti dan, ko je svoji reprezentanci v zadnji minuti prinesel pomembno zmago na Danskem (0:1) v kvalifikacijah za Euro 2016.

"Všečki" so velik posel

Cristianova popularnost prinaša korist tudi njegovim sponzorjem. "Komercialna moč Cristiana Ronalda se je pokazala, ko je na družabnem omrežju v dveh dneh objavil šest sporočil o novi seriji ur znamke Tag Heuer. Dobil je 2,4 milijona 'všečkov', podjetje pa je ocenilo, da je takšna reklama vredna približno 375.000 evrov," je zapisal britanski Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.