Šport
29 ogledov

Cristiano: Islandci so se le branili

Cristiano Ronaldo Portugalska Islandija Euro 2016 EPA
Cristiano Ronaldo po torkovem remiju proti Islandiji ni bil prav prijazen do tekmecev.

Izbrana vrsta Portugalske je v torek na stadionu Geoffroy Guichard v Saint-Étiennu presenetljivo remizirala proti Islandiji (1:1), Cristiano Ronaldo pa je ostal brez zadetka, s katerim bi postal prvi nogometaš, ki bi zadel na štirih različnih evropskih prvenstvih.

Portugalci sinoči niso prikazali spodbudne predstave, čeprav so se v tekmo podali kot izraziti favoriti. Sicer so preko Nanija povedli v 31. minuti, a so Islandcem dovolili priključek v 50. minuti, ko je neovirano zadel Birkir Bjarnason.

"Dokaz majhnosti"

Ronaldo, ki se tokrat ni vpisal med strelce, je bil po tekmi žaljiv do nasprotnikov.

"Veselili so se remija, kot da so najmanj osvojili naslov evropskih prvakov, to je bilo neverjetno. Pri tem pa na tekmi sploh niso igrali, pač pa so se le branili in branili. Po mojem mnenju je to dokaz majhnosti mentalitete, zato na prvenstvu ne bodo dosegli nič."

Naslednji tekmi skupine F ekipi čakata že kmalu, Portugalska bo naslednjo tekmo igrala z Avstrijo 18. junija, Islandija pa isti dan z Madžarsko.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.