Šport
38 ogledov

Darko Đurić še enkrat svetovni prvak

darko đurić paraolimpijske igre plavanje Reuters
V Montrealu je četrti dan svetovnega prvenstva v plavanju Mednarodnega paraolimpijskega komiteja (IPC) Darko Đurić osvojil še drugi naslov prvaka.

Po zmagi v paradni disciplini na 50 metrov delfin si je drugo zlato priplaval še na 100 metrov prosto. V finalu je postavil čas 1:27,27.

Trdo delo še naprej

"Občutki so fenomenalni. Sploh ne morem verjeti, kaj se je zgodilo in da mi je uspelo do zlate medalje v najbolj čislani disciplini. Kako naprej? Še naprej bomo trdo delali!" je iz Montreala sporočil dvakratni svetovni prvak.

Danes Đurića čaka še finalni nastop na 200 metrov prosto, svoj debi pa bo doživel tudi Aleš Sečnik na 100 metrov prosto, kjer ga čakajo kvalifikacije.

Komentarjev 4
  • Bozidar.Frelih 09:30 16.avgust 2013.

    @Roman To je nek super fant, ki mu manjkata leva in desna noga. Tebi manjkata leva in desna polovica možganov. Njemu manjka še ena roka. Tebi pa duša. Pri njem mi ni všeč samo to, da vsakič ...prikaži več ko preberem kaj dosega dobim občutek da nekako ne cenim dovolj vsega, kar mi je bilo v življenju dano. In da se ne potrudim dovolj, da bi vse to izkoristil.

  • Roman 08:48 16.avgust 2013.

    Saj Cigoti tudi živijo v Sloveniji, pa niso Slovenci!Aja, pa poznam enga Bossmana, živi pri nas v Piranu, pa ni nč podoben Slovencu .........

  • zic 08:39 16.avgust 2013.

    dej nooo, govor bedarije!? Darko živi s svojimi starši v Radovljici!!!