Šport
75 ogledov

"Dobra novica, imam le strgano kolensko vez"

Mikaela Shiffrin, Aspen EPA
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin je sporočila rezultate zdravniških preiskav, ki so jih opravili po njenem padcu pred veleslalomom v Aareju v soboto.

Čeprav je preiskava potrdila strgano vez v desnem kolenu, je mlada smučarka zadovoljna, ker škoda po padcu ni še večja.

"Dobre novice: razen tistega, kar smo že vedeli, ni nobenih dodatnih poškodb," je sporočila dvakratna svetovna prvakinja. O tem, kdaj se bo vrnila na bele strine, pa ni želela ugibati: "Imam strgano kolensko vez in otekline v kolenu. Vem, da bi moji navijači radi vedeli, kdaj bom spet smučala, a nimam čarobne krogle, da bi to vedela," pravi Mikaela Shiffrin.

Ta se je poškodovala pred začetkom slalomske tekme na Švedskem, kmalu zatem pa je že odpotovala v domovino, kjer je opravila podrobne zdravniške preglede. "Trdo bom delala, da se čim prej vrnem. Obveščala vas bom o napredku," je na svoji Facebook strani še zapisala mlada ameriška smučarska zvezdnica.

Američanka je zaradi poškodbe prekinila zmagovalni niz v slalomih. Prepričljivo je namreč dobila prva dva v novi sezoni, prav tako tri zadnje v lanski, v njeni odsotnosti pa se je na vrh v Aareju povzpela Slovakinja Petra Vlhova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.