Šport > Euro 2020
19008 ogledov

Bahavost se je pošteno maščevala Ronaldu

Reševalni pas/Twitter
Nekdanjega nemškega nogometaša je močno ujezila bahavost Cristiana Ronalda.

Dietmar Hamann, nekdanji nemški reprezentant, je bil po zmagi Nemčije nad Portugalsko (4:2) v drugem krogu Eura 2020 zelo kritičen do Cristiana Ronalda.

Prepričan je namreč, da je portugalski napadalec z bahavim preigravanjem Antonia Rüdigerja izpadel kot "velik bedak".

Nemčija : Portugalska EURO 2020 Šport Portugalci zabili štiri zadetke, a izgubili s 4:2, Španija še naprej brez zmage

Ronaldo je v 22. minuti obračuna, sedem minut po tem, ko je Portugalce popeljal v vodstvo, žogo poslal prek Rüdigerja, nato iztegnil roke, kot da jo namerava ujeti, obrnil glavo stran in ponižanje začinil z natančno podajo s peto.

Dietmar Hamann | Avtor: Epa Epa
Hamannu, ki meni, da si je Portugalec storil medvedjo uslugo, saj je Nemce spodbudil k odgovoru, se zdijo tovrstne poteze popolnoma neumestne.

"Seveda je to nekaj izjemnega in vsi vemo, da je Ronaldo tega sposoben, vendar menim, da so takšna dejanja podcenjujoča do konkurentov. Rezultat je bil 1:0. Ja, Ronaldo je najboljši skupaj z Lionelom Messijem. A je izpadel kot bedak. Pri 1:0. Res izgleda kot bedak. Vprašajte nemške igralce in vam bodo povedali, kaj si mislijo o tem. Prepričan sem, da so opazili. Vsi po vrsti bodo dejali, da jim je to vlilo dodatne motivacije. Kaj je sploh želel doseči? Morda je prav to spodbudilo povratek Nemčije," je dejal nekdanji član Bayerna in Liverpoola.

Za "elf" so v nadaljevanju tekme zadeli Ruben Dias, Raphaël Guerreiro, Kai Havertz in Robin Gosens, kočni izid pa je z znižanjem izida postavil Portugalec Diogo Jota.

donnarumma sirigu 89. minuta Šport Pogrom nad italijanskim selektorjem: "To je poniževanje!"

Komentarjev 1
  • blayo 22:07 21.junij 2021.

    Uff, kaj je potem Panenka??? Treba prepovedat, da ne bodo mamini sinčki užaljeni al kaj?

Sorodne novice