Šport > Slovenija poka od ponosa
7582 ogledov

Samo eden je Zmaj, in ta igra za Slovenijo!

goran dragić Reševalni pas/Twitter Takole so našega "Zmaja" počastili pri FIBI.
Najboljši slovenski košarkar ima edinstveno priložnost, da se od reprezentančne košarke poslovi z naslovom evropskega prvaka.

Odštevamo ure do začetka finalne tekma na EuroBasketu 2017 med Slovenijo in Srbijo, s katero se bo od reprezentance bržkone poslovil slovenski superzvezdnik Goran Dragić

Ljubljančan, ki onkraj Atlantika sliši na vzdevek "Dragon" (prevod: "Zmaj"), je skozi celotno prvenstvo "bruhal ogenj" na nasprotnike naše reprezentance in nadejamo se, da v finalu ne bo prav nič drugače!

Dragić je z 21.0 točke na tekmo najboljši strelec med preostalimi udeleženci EuroBasketa 2017 in nesporni glavni akter današnje tekme. Finalni obračun si bo ogledalo več tisoč slovenskih navijačev, ki bodo "Zmaju" pomagali "zažgati" istanbulsko dvorano.

PREBERITE ŠE:

Košarka Legenda Šport "Pomoč vlade? To bi bil večji čudež, kot da postanemo prvaki" Goran Dragić Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale Danes pade Srbija! Šport Goran Dragić spregovoril še zadnjič pred današnjo tekmo Igor Kokoškov EuroBasket 2017 "Slovencev ne moreš sovražiti" Šport Kokoškov: Igramo s srcem, to je nekaj posebnega Stefan Jović Pazi, rdeča! Šport Dobra novica za Srbe pred finalom s Slovenijo Odhod navijačev na EP v Istanbul. 9 letal v Turčijo Šport Takšna norišnica je bila danes zjutraj na Brniku
Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 13:32 17.september 2017.

    In sedaj ga vsi Slovenski novinarji želite preseliti oziroma si ga proglasiti kot Ljubljančana.Vam ni jasno da najboljši športniki gospodarstveniki,znanstveniki zdravniki in vsi ostali genijalci nimajo korenin v Ljubljani ampak posod drugod v Sloveniji.Ljubljana ima samo Butalce,ki bi jih rada ...prikaži več izvozila v druge občine in regije,ima pa to srečo,da jo politični ološ finančno potiska v ospredje, drugače bi bilo tam še vedno samo Barje in Cigani.