Šport > Slovenija poka od ponosa
89425 ogledov

Za Teodosića Slovenija ni šampion, Dragić pa ne MVP

Epa
Po finalni tekmi evropskega prvenstva v košarki se je oglasil srbski kapetan Miloš Teodosić.

Slovenija je v izredno napetem finalu EuroBasketa 2017 strla odpor Srbije (93:85) in se dokopala do zgodovinske zlate medalje za evropskem prvenstvu.

EuroBasket 2017 Šport SLOVENIJAAAA!!!

Najkoristnejši igralec prvenstva je postal Goran Dragić, ki je v finalu dosegel 35 točk, v najboljšo peterko pa je bil izbran še komaj 18-letni Luka Dončić, ki se je poškodoval v tretji četrtini in na podelitev individualnih nagrad prišepal kar po eni nogi.

Ko je prišel na vrsto trenutek za podelitev pokala evropskim prvakom, so mu na pomoč priskočili soigralci.

Finale Eurobasket, Slavje | Avtor: Epa Epa
Srbija, dvakratni svetovni (1998, 2002) in trikratni evropski prvak (1995, 1997, 2001), na prvenstvu stare celine ni mogla računati na poškodovanega kapetana Miloša Teodosića, ki okreva po poškodbi mečne mišice.

Zvezdnik evropske košarke, ki je julija podpisal pogodbo z Los Angeles Clippers, se je po zmagi slovenske reprezentance oglasil na Instagramu. Objavil je fotografijo srbskega reprezentanta Bogdana Bogdanovića in zapisal: "Zame si ti MVP, zame ste vi šampioni."

Nadejamo se, da je želel Teodosić z zapisom izraziti podporo srbskim košarkarjem in ne omadeževati zaslužene zmage Slovenije ali predstav neustavljivega "Dragona".

 

Za mene si ti MVP, za mene ste vi šampioni!

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

PREBERITE ŠE:

Eurobasket 2017 slačilnica Video Šport Slačilnica zmagovalcev, veselje slovenskih junakov po zmagi Finale Eurobasket, Slavje Odzivi Šport Tuje agencije enotne: Slovenija si je ... navijači na Kongresnem trgu Navijači Slovenija Veselje ob vsakem košu Vstopnice Šport Kaj na zaplet pravi Košarkarska zveza Slovenije? Srbi navdušeni Šport Slovenci v Istanbulu prepevali odo Beogradu Finale Eurobasket, Slavje Odmevi Šport Lebron James je lahko ponosen, ker igra v isti ligi kot Dragić
Komentarjev 9
  • Žurnalček 04:49 22.september 2017.

    Da je Teodosić konj lako bi , on je idiot !

  • matermila 13:03 19.september 2017.

    Teodosić je konj

  • Avatar mike1968
    mike1968 09:36 19.september 2017.

    Neumen naslov, ki ni realen. Normalno je, da je Teodosić skušal potolažiti Bogdanovića in ekipo Srbije, to pa ne pomeni, da zmanjšuje uspeh Slovenije in Dragića. Vsak si lahko njegovo izjavo vzame po svoje.