Šport
13 ogledov

Fabjanovi klonili v finalu

Pred 14 dnevi sta na grand slamu v Celovcu zasedli 25. mesto. (Foto: Špela Bokal
1/8
Žurnal24 main
Švedinji Tora Hansson in Camilla Nilsson pri dekletih ter Alen Pajenk in Nejc Zemljak pri moških so zmagovalci letošnjega turnirja Beach Master v odbojki na mivki na Ptuju.
Nekaj utrinkov z zadnjega dne turnirja si lahko ogledate v zavihku "galerija".

Švedinji Tora Hansson in Camilla Nilsson pri dekletih ter Alen Pajenk in Nejc Zemljak pri moških so zmagovalci letošnjega turnirja BeachMaster v odbojki na mivki na Ptuju. Švedinji sta v finalu ugnali najboljšo slovensko dvojico Eriko in Simono Fabjan, Pajenk in Zemljak pa sta premagala Jana in Danijela Pokeršnika.

Najboljši slovenski odbojkarici na mivki, sestri Fabjan, sta v finalu igrali slabše od pričakovanj. Navijači so pričakovali njuno zmago, a sta Slovenki z napakami dovolili slavje Švedinjama, ki sta zmagali z 21:15 in 21:11.

V moškem finalu je bil boj bolj enakovreden. Branilca naslova Jan in Danijel Pokeršnik sta prvi niz izgubila z 18:21, v drugem pa proti navezi, ki na turnirju ni izgubila niza, klonila z 8:21.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.