Šport
44 ogledov

Flisar daleč od najboljših

filip flisar EPA
Svetovni prvak v smučarskem krosu Mariborčan Filip Flisar vrhunske forme s SP v Kreischbergu ni prenesel na prvi naslednji tekmi svetovnega pokala v Arosi.

Na obeh preizkušnjah v Švici je Filip Flisar izpadel že v osmini finala, po petkovem 21. je drugo tekmo končal na 30. mestu.

Flisar je danes nastopil v drugi skupini osmine finala, z Rusoma Sergejem Ridzikom in Igorjem Korotkovom ter z Nemcem Paulom Eckertom. Slovenski šampion je bil tako kot v petek na startnih vratih manj uspešen kot tekmeci, tako da je že na samem začetku zdrsnil na četrto mesto. S tem se je začel lov za ostalimi, ki pa mu tokrat ni uspel, saj je ciljno črto prečkal na zadnjem mestu.

Do druge zaporedne zmage je prišel Šved Victor Oehling Norberg, drugo mesto je osvojil Ridzik, tretji je bil Nemec Daniel Bohnacker. Naslednje prizorišče tekem svetovnega pokala je švedski Aare, ki bo naslednji konec tedna gostil dve tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.