Šport
33 ogledov

Flisarjevi brki glavna atrakcija v Sočiju

filip flisar brki twitter
1/8
Reševalni pas/Twitter
Svetovni mediji so se razpisali o brkih slovenskega smučarja prostega sloga Filipa Flisarja, ki so postali prava atrakcija na socialnem omrežju Twitter.

''Četudi Filip Flisar ne bo zmagal na olimpijskem krosu, je zagotovo zmagovalec brkate olimpijade,'' se glasi eden od številnih ''tvitov' na temo Flisarjev brk. ''Ne bom lagal. Malo sem ljubosumen na brke slovenskega smučarja Filipa Flisarja. Zmagovalec brkate olimpijade,'' pa je zapisal britanski novinar Mark Curtis. 

Slovenski smučar je v polfinalu olimpijskega krosa grdo padel in ostal brez možnosti za kolajno. Preiskave so na srečo pokazale, da je Flisar utrpel le močan udarec in ne zloma reber, kot so sprva predvidevali. Nekatere reprezentance so se po tekmi pritožile zaradi neustrezne opreme francoskih tekmovalcev, ki so slavili trojno zmago, vendar je Mednarodna smučarska zveza (Fis) pritožbo že zavrnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.