Šport
17 ogledov

Harringtonov izbor za Belorusijo

Harrington je Slovenijo iz Divizije I. popeljal v elitno skupino. (Foto: Saša De Žurnal24 main
Slovenski hokejski selektor John Harrington je izbral ekipo, ki bo nastopala na pripravljalnem turnirju v Belorusiji od 11. do 13. novembra.
Reprezentanca se bo zbrala na Bledu v ponedeljek, 8. novembra, kjer bo tudi opravila treninge. Na turnirju bo Slovenija najprej v četrtek, 11. novembra, igrala z Norveško, v petek, 12. novembra, z Belorusijo, v soboto, 13. novembra, pa še z Dansko.

Turnir, na katerem bosta poleg Slovenije in domače ekipe sodelovali še Danska in Norveška, bo za Johna Harringtona prvi test pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom elitne skupine na Slovaškem.

Harrington je v ekipo za turnir v beloruskem Gomelu povabil vratarje Andreja Hočevarja (Pontebba/Ita), Aleša Silo in Matijo Pintariča (oba Tilia Olimpija), branilce Grega Kužnika (VSV Beljak), Aleša Kranjca (Sapa Fehervar/Mad), Jakoba Milovanoviča (Žilina/Slk), Žigo Pavlina, Igorja Cvetka, Nejca Berliska (vsi Tilia Olimpija), Sabahudina Kovačeviča (Asiago/Ita), Mitjo Robarja (Acroni Jesenice), Blaža Gregorca (Södertälje/Šve) in Andreja Tavžlja (Pontebba/Ita) ter napadalce Roka Tičarja, Žigo Jegliča, Roberta Saboliča, Andreja Židana, Miho Brusa (vsi Acroni Jesenice), Mitjo Šivica (Grenoble/Fra), Eda Terglava (Briancon/Fra), Jana Urbasa (Malmö Redhawks/Šve), Boštjana Goličiča, Žigo Panceta, Andreja Hebarja in Mateja Hočevarja (vsi Tilia Olimpija).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.