Šport
25 ogledov

Kelhar se seli na Otok

Temmu Pukki Dejan Kelhar Slovenija Finska prijateljska tekma Reuters
Dejan Kelhar je podpisal kratkoročno pogodbo z angleškim drugoligašem Sheffield Wednesdayjem.
Sheffield Wednesday je na klubski spletni strani potrdil sodelovanje z branilcem. Sovam se bo Dejan Kelhar pridružil po uspešni preizkušnji, ki jo prestal pred to sezono
 
S sabo prinašam veliko evropskih izkušenj zaradi igranja v Izraelu, Nemčiji, Belgiji, Poljski, Azerbajdžanu, Turčiji in Sloveniji. V Angliji še nisem igral, a sem se pogovarjal s številnimi nogometaši, ki so mi o angleškem nogometu povedali le dobre reči. Zaradi tega se veselim igranja v novem klubu. Z ekipo sem že celo poletje, odigral sem nekaj tekem, veseli pa me trenerjeva pozitivna ocena, ki mi je prinesla tudi pogodbo," je ob prestopu dejal 30-letni nogometaš.
 
Klub, ki je v lasti Milana Mandarića, ta je nekaj časa sodeloval tudi s Koprom, že nekaj sezon igralcem ponuja kratkoročne pogodbe, v primeru dobrih predstav v ligi Championship pa bi bilo lahko Kelharju ponujeno tudi daljše sodelovanje. Pri Sovah, ki sezono odpirajo v soboto na gostovanju pri Brightonu, bo sicer nosil dres s številko 44. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.