Šport > Kolesarstvo
16714 ogledov

Po odstopu Rogliča nov velik udarec za Jumbo-Vismo

tony martin Reševalni pas/Twitter
Moštveni kolega Primoža Rogliča Tony Martin je zaradi padca v 11. etapi končal z nastopi na dirki po Franciji.

Nemški kolesar Tony Martin, sotekmovalec Primoža Rogliča pri Jumbo-Visma, je po novem padcu na dirki po Franciji danes odstopil. Do padca Martina je prišlo v začetku današnje, 11. etape Toura, je na Twitterju potrdila nizozemska ekipa.

Tadej Pogačar Spet so tu Šport Pogačar besen na namigovanja: "Mislim, da imamo dovolj..."

"Tony Martin je padel na začetku 11. etape. Nosilec rumene majice z današnjega dne leta 2015 je odstopil z dirke in je na poti v bolnišnico na pregled. Kmalu se pozdravi, Tony," je na Twitterju zapisala Jumbo-Visma.

Martin je padel v obcestni jarek po manj kot 30 kilometrih današnje 198,9 kilometrov dolge dirke. Po prvih podatkih si je poškodoval obraz in noge.

tony martin | Avtor: Epa Epa

Nemški kolesar je padel že v prvi etapi, ko se je zaletel v kartonski napis, ki ga je na cesti držala neprevidna ženska. Martin je padel prek napisa, takrat jo je skupil tudi Roglič, ki je potem padel še v tretji etapi in nato v nedeljo predčasno sklenil dirko.

Poleg Rogliča in Martina je odstopil tudi njun nizozemski sotekmovalec Robert Gesink.

Tadej Pogačar, Primož Roglič Jumbo-Visma Šport "Pogačar tega Rogliču ne bi mogel narediti. To drži kot pribito" tadej pogačar Ključna etapa Šport Napoved pisana na kožo Pogačarju

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.