Šport
19 ogledov

Kopitar na plažo s Stanleyjem

Kopitar Los Angeles Kings parada prvakov Reuters
V Los Angelesu se v dneh po zmagi njihovih Kingsov v finalu lige NHL nadaljujejo "prikazovanja" Stanleyjevega pokala. Hokejski navdušenci so ga v nedeljo popoldne opazili na Manhattan Beachu v varstvu našega asa Anžeta Kopitarja.

Mediji v Kaliforniji poročajo, da je Anže Kopitar pokal prinesel na plažo Tihega oceana in nemudoma se je okrog njega zbrala množica ljudi, ki so prvemu slovenskemu prvaku lige NHL čestitali za uspeh, čeprav vsi niti niso bili hokejski navdušenci.

Stanleyjev pokal je prvi čez noč dobil kapetan Los Angeles Kingsov Dustin Brown, ki je iz njega svoja dva sinova nahranil s čokoladnim mlekom. Pravico do druženja s pokalom ima vsak član zmagovite ekipe, Kopitar pa naj bi še to poletje z njim pripotoval v Slovenijo.

Pokal, ki nosi ime po generalnem guvernerju Kanade iz 19. stoletja Stanleyju Prestonu, so doslej že pokazali na razvedrilni oddaji The Tonight Show z Jayem Lenom, Kralji so ga odnesli tudi na bejzbolsko tekmo med domačimi Dodgersi in ekipo Angels ter med drugim na četrtkovo zmagoslavno parado po ulicah Los Angelesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.