Šport > Košarka
3262 ogledov

Avtor slovenske košarkarske pravljice pred vrati evropskega velikana

igor kokoškov goran dragić
Pri Panathinaikosu že pregovorno zaupajo v srbske trenerje. Tokrat naj bi rešitelja videli v Igorju Kokoškovu.

Po Željko Obradoviću in Saši Đorđeviću bi se prav lahko zgodilo, da ponovno srbski košarkarski strokovnjak sede na klop legendarnega atenskega velikana Panathinaikosa, ki je v petek odpustil trenerja Argyrisa Pedoulakisa.

Grški mediji so namreč prepričani, da naj bi prazno mesto trenerja atenskega ponosa zasedel tvorec največje slovenske košarkarske pravljice, Igor Kokoškov. Edini resni konkurent nekdanjemu slovenskemu selektorju naj bi bil Dimitrios Priftis, aktualni strateg Uniksa iz Kazana.

igor kokoškov | Avtor: Epa Kokoškov s pokalom za naslov evropskega prvaka. Epa

Panathinaikos naj bi tako v naslednjih dneh še drugič potrkal na vrata trenerja, ki je leta 2017 Slovenijo popeljal na evropski prestol, saj so si ga za svojega trenerja želeli že leta 2015, ko se je Kokoškov odločil za vlogo pomočnika v strokovnem štabu NBA ekipe Utah Jazz.

Grški velikan pa bi se lahko prav tako kot leta 2015 opekel, saj Kokoškov trenutno opravlja službo pomočnika v ekipi Sacramento Kings in lahko se zgodi, da bo NBA velikan ponovno dobil prednost pred grškim, ki zadnja leta ne dosega rezultatov iz svojih zlatih let.

igor kokoškov Ozadje Šport Kar so si igralci mislili o Kokoškovu, pove zelo veliko igor kokoškov Zarota Šport Kokoškov obsojen na propad od samega začetka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice