Šport > Košarka
1154 ogledov

Bosta Dončić in Dragić sezono končala v mestu greha?

Las Vegas Profimedia
Vseh 30 klubov si po poročanju ameriških medijev želi končati redni del sezone.

Veriga igralnic in hotelov MGM je ligi NBA ponudila načrt za končanje letošnje sezone, ki je bila 11. marca prekinjena zaradi prve potrjene okužbe z novim koronavirusom med igralci, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Luka Dončić Novi Maverick? Šport Ponovno združuje moči z Dončićem? Zvezdnik Evrolige na Dallasovem radarju

Afp navaja New York Times, ki je zapisal, da je MGM pripravljen igralce, njihove družine in vso potrebno osebje sprejeti v 13 hotelov, ki bi bili ustrezno izolirani in delovali pod priporočili vodilnih zdravstvenih strokovnjakov v državi.

MGM bi ob tem 24 kongresnih centrov spremenil v priložnostne košarkarske dvorane. Po poročanju ESPN liga NBA že razmišlja o podobnem scenariju in posebni karanteni v Orlandu na Floridi, kjer bi bili igralci nastanjeni v hotelih Disney Worlda.

Vseh 30 klubov si po poročanju ameriških medijev želi končati redni del sezone, medtem ko vodstvo lige razmišlja tudi o tem, da bi nadaljevanje tekmovalnega obdobja začeli s končnico, v katero se uvrsti najboljših osem moštev iz obeh konferenc. Med njimi so trenutno vsi klubi, kjer si kruh služijo slovenski košarkarji.

luka dončić Diskreditacija Šport Brezsramen napad na Dončića: "Raztrgal ga bom. Luka je skrajno precenjen."

Dallas Mavericks, kjer igra Luka Dončić, so zasedali sedmo mesto na zahodu, Miami Heat, kjer v zadnjem letu svoje pogodbe igra Goran Dragić, so četrti na vzhodu. Vlatko Čančar pa z Denver Nuggets zaseda tretje mesto v zahodni konferenci.

Od petka, 8. maja, bodo sicer dvorane, ki so v zveznih državah, kjer to omogočajo lokalni odloki, odprle svoja vrata za potrebe individualnih treningov. Na treningih bodo lahko hkrati prisotni le štirje košarkarji, še poroča AFP.

Komentarjev 1
  • Avatar Lammilera
    Lammilera 00:49 04.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Sorodne novice