Šport > Košarka
597 ogledov

Bostončan poskušal onesposobiti "grškega čudaka"

giannis smart Print Screen
Košarkar Boston Celtics bi lahko resno poškodoval glavnega favorita za naziv najkoristnejšega igralca sezone (MVP).

Tekma med Boston Celtics in Milwaukee Bucks je bila zelo zanimiva zaradi obračuna med Marcusom Smartom in Giannisom Antetokounmpom. Košarkarja sta poskrbela za enega najbolj kontroverznih trenutkov uvodnega dne ob ponovnem zagonu NBA sezone v Orlandu.

luka dončić Uf, kako boli! Šport Dončić in trener sta se "prepirala" o krivdi za poraz

Antetokounmpo, aktualni MVP in tudi letos glavni favorit za ta laskavi naziv, je poskušal popraviti zgrešen met soigralca Georgea Hilla, pri čemer se je zapletel s Smartom in padel po tleh, kjer je pristal tudi njegov tekmec.

Počasni posnetek je razkril, da je šlo za umazano igro košarkarja Bostona, ki je Giannisa v zraku zgrabil za roko in ga potegnil k tlom. Na srečo sta jo oba odnesla brez poškodb.

luka dončić Luka Magic Šport Čudovit Dončićev "step-back" v glavo Jamesa Hardna

Giannis vrača udarec

Antetokounmpo se je v nadaljevanju tekme znesel nad Danielom Theisom, v katerega se je zaletel s komolcem. Zvezdnik je imel na računu že pet osebnih napak, šesta pa bi mu prinesla izključitev.

Sodniki so po pregledu posnetka odločili, da dejanje ni bilo zlonamerno, niti mu niso sodili osebne napake, kar je bila voda na miln Milwaukeeja, saj je t.i "Greek Freak" obračun končal s 36 točkami, 15 skoki in sedmimi podaji ter svojemu moštvu pomagal do zmage s 119:112.

"Iskreno povedano, vsi dobro vemo, za kaj je šlo. Niso ga želeli izključiti. Recimo bobu bob," je po tekmi dejal Smart.

Srečno naključje Šport Harden priznal, da so imeli velik 'krompir': "To ni bil moj namen"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.