Šport > Košarka
4726 ogledov

"Brada" praznoval z razkošno torto, kar je sledilo, je šokiralo vse

Reševalni pas/Twitter
Košarkarski zvezdnik je praznoval svoj 33. rojstni dan.

Nekdanji najkoristnejši košarkar lige NBA James Harden je v petek dopolnil 33 let.

Član košarkarske ekipe Philadelphia 76ers je rojstni dan praznoval v velikem slogu, in sicer z zabavo na luksuzni jahti, kjer ni manjkalo dobre hrane in pijače ter celo ledenih skulptur v podobi slovitega košarkarja.

Prijetnega druženja v čast enega najboljših igralcev na svetu sta se poleg nekaterih drugih bolj ali manj znanih imen iz sveta zabavne industrije udeležila tudi Trae Young (Atlanta Hawks) in Kevin Durant (Brooklyn Nets).

Prijatelji so slavljencu priskrbeli tudi večnadstropno torto, ki pa je na presenečenje vseh prisotnih končala v morju.

Harden jo je namreč, ne da bi pred tem vsaj poskusil grižljaj, povsem nonšalantno vrgel čez krov. "O, mog bog," je ob tem zavdihnil avtor posnetka, ki se je razširil po svetovnem spletu.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Brada" se trenutno posveča pripravam na svojo prvo celo sezono v dresu Philadelphia 76ers, kamor se je preselil med zimskim prestopnim rokom, potem ko ni razvil prave kemije z zvezdniškimi soigralci v Brooklynu.

Trikratni najboljši strelec lige bo poskušal obrniti nov list in izboljšati svojo statistiko iz lanske sezone, v kateri je povprečju dosegal zanj skromnih 21,0 točke na srečanje ob zgolj 40-odstotnem metu iz igre. 

Če se je v pretelih letih neprestano srečeval z očitki na račun prekomerne telesne teže, pa je 33-letni Američan trenutno povsem izklesan, kar je razvidno iz objav na družbenih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice