Šport > Košarka
30717 ogledov

Dončić šokiral z novim izgledom, mnenja so deljena

Dončić Profimedia
Slovenski košarkar Luka Dončić se je odločil za zanimivo spremembo videza.

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić (24) se je na enem izmed treningov svojega moštva Dallas Mavericks pred obračunom z najboljšo ekipo lige NBA Boston Celtics pojavil z novo pričesko.

Štirindvajsetletni organizator igre, ki rad vzbuja pozornost s svojim videzom, si je namreč omislil kitke po vzoru nekaterih drugih košarkarskih kolegov.

"Celtics so pečeni. Luka ima kitke," so nov Dončićev videz pospremili na profilu MFFL.

Dončić Legenda Šport "Dončić ne more biti najboljši Evropejec vseh časov"

Nova pričeska je bila deležna tudi številnih reakcij na družbenih omrežjih, kjer so bila navijaška mnenja precej deljena.

Nekateri so mu zavoljo novega izgleda napovedovali pošastno statistiko na tekmi z Bostonom, drugim se je zdelo, da je z novo pričesko pošteno brcnil v temo.

Nek spletni uporabnik mu je celo očital, da želi z nedavnimi stajlingi, kot je bil denimo trak za lase, kopirati enega najboljših košarkarjev vseh časov Allena Iversona. Kakšno spoštovanje v Iversonovih očeh uživa Dončić, si lahko preberete TUKAJ.

Dallas Mavericks (24-18) se bodo v noči na torek pomerili z vodilno ekipo v ligi Boston Celtics (33-10).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:03 22.januar 2024.

    Niste gladki,10x ste nalimal eno in isto fotografijo!!!

  • Pepe007 12:56 22.januar 2024.

    Pametno. Košarka je posel, posel je vreden samo toliko, kolikor "strank" imaš. Tudi na način obrača pozornost nase, kar je nujno, da se skupaj stekajo mio $.

  • dare326 12:07 22.januar 2024.

    Kaj le se mota Luki po glavi, da želi biti podoben črncem? Najprej tatuji, sedaj frizura? Saj kandidira za MVP, največji tekmec mu je Džoker in ne črnci? Halo?