Šport > Košarka
10155 ogledov

Dončićev šef znova navdušil! Le koga ima natisnjenega na majici?

Mark Cuban Luka Dončić in Mark Cuban.
Lastnik NBA ekipe Dallas Mavericks je znova nasmejal svet, tokrat z majico z nekoliko drugačnim NBA logom.

Luka Dončić je zagotovo prvo ime košarkarske franšize NBA Dallas Mavericks. Gre za daleč najboljšega ter najbolj priljubljenega košarkarja te dinastije.

porzingis dončić Pošastno Šport Bomba! Dončiću želijo pripeljati najboljšega na svetu

A tudi takšen velezvezdnik, kot je Luka, ne more vsega sam, temveč potrebuje okoli sebe igralce, ki dodajo svoje k uspehom te teksaške ekipe. Med njimi ima posebno vlogo srbski velikan Boban Marjanović, ki razen za skoke, blokade in točke skrbi tudi za dobro voljo v slačilnici, saj gre za enega najbolj zabavnih ter simpatičnih likov v celotni ligi.

A priljubljeni "Bobi" ni zlezel pod kožo le navijačem širom ZDA, temveč tudi svojemu šefu, lastniku ekipe, Marku Cubanu. Slednji je celo postal takšen oboževalec Marjanovića, da si je v šali ustvaril celo garderobo z njegovimi motivi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Tuesday so I decided to get dressed up for a zoom call

A post shared by Mark Cuban (@mcuban) on

Prav z eno izmed takšnih majic se je nedavno pohvalil preko Instagrama: "Torek je, pa sem se odločil, da se primerno oblečem za klic preko Zooma," se je pošalil Cuban.

Na majici v velikih črkah v stilu napisa NBA piše "BOBAN", zraven pa se nahaja nekoliko prirejen logo lige NBA, na katerem je motiv srbskega košarskega asa v značilni pozi, ko žogo zabije skozi obroč kar brez skoka.

Luka Dončić Mavs Pacers NBA prvaki Šport Začenja se snubljenje Dončića: "Luka, pridruži se nam"

Morda pa lahko v prihodnje, sploh ko bo na igrišču ponovno poniževal nasprotnike, pričakujemo tudi kakšno majico z Lukino podobo... 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.