Šport > Košarka
16086 ogledov

Dragić spet srečen v ljubezni, to je njegova izbranka

Goran Dragić Saša Despot
Nekdanji vrhunski slovenski košarkar Goran Dragić je srečo našel v objemu lepotice brazilskega porekla.

Nedavno upokojeni slovenski košarkar Goran Dragić je z objavo romantične fotografije na Instagramu potrdil ljubezensko razmerje z Greice Murphy.

Dragića se je s svetlolasko, ki se je pri 23 letih iz Brazilije preselila v ZDA, povezovalo že pred časom, potem ko sta se skupaj udeležila slavnostnega dogodka ob upokojitvi dresa s številko nekdanjega soigralca Udonisa Haslema na Floridi, zdaj pa je govorice potrdil tudi sam.

 | Avtor: Instagram Instagram

Greice Murphy je uspešna podjetnica in ustanoviteljica podjetja Advanced Care Partners (ACP), katerega primarni cilj je dvig kakovosti storitev zdravstvene nege na domu. Je tudi investitorka, filantropistka in mama dveh otrok, Lucasa in Nicholasa.

Ko je leta 2003 iz Brazilije prispela v ZDA, kamor je prišla uresničit svoje življensko poslanstvo, ni znala angleško, s seboj pa je imela samo nekaj kovčkov prtljage. Kot je razvidno iz biografije na njeni uradni spletni strani, je prve delovne izkušnje pridobila kot trgovka z valutami v uglednem finančnem podjetju v Atlanti, kmalu zatem pa se je podala na samostojno pot ter s trdim delom in veliko mero odločnosti v samo nekaj letih spisala izredno uspešno poslovno zgodbo.

"Sem nisem prišla zgolj zato, da bi uresničila ameriške sanje ali bila poklicno uspešna. Prišla sem, da bi nekaj spremenila. Sledila sem svojemu poslanstvu, tj. pozitivno vplivati na življenja, ki se jih dotaknem," je zapisala.

Dragić je bil pred tem osem let poročen z Majo, s katero imata dva otroka. Po ločitvi je zlati slovenski reprezentant in nekdanji član Phoenix Suns, Houston Rockets, Miami Heat, Toronto Raptors, Brooklyn Nets, Chicago Bulls in Milwaukee Bucks ostal na Floridi, kjer je preživel najuspešnejše obdobje svoje košarkarske kariere.

dezurni@styria-media.si