Šport > Košarka
1522 ogledov

Dragiću se obetajo boljši časi, igral bo s Slovencem

zoran dragić EA7 emporio armani EPA
Slovenski reprezentant se je uradno razšel z milansko Olimpio.

Zoran Dragić, mlajši brat slovenskega zvezdnika v ligi NBA Gorana Dragića, se je po večmesečni negotovosti dogovoril za sodelovanje z novim klubom.

Osemindvajsetletni branilec bo po novem član instanbulskega Anadolu Efesa, za katerega igra tudi njegov reprezentančni kolega Edo Murić.

Zoran Dragić Olimpia Milano Po poškodbi Šport Milančani se želijo znebiti Dragića, toda ...

Nekdanji član lige NBA je leta 2015 podpisal dveletno pogodbo z ruskim Himkijem, vendar se je že leto kasneje preselil v Italijo. V Milanu je odigral 23 evroligaških tekem in v povprečju dosegal 7,0 točke, 2,2 skoka in 0,7 podaje na tekmo.

Težave so se začele z Dragićevo poškodbo kolena, ki mu je preprečila udeležbo na EuroBasketu 2017. Po vrnitvi na parket ga trener Olimpie Simone Pianigiani ni uvrstil na seznam košarkarjev za Evroligo, prav tako mu ni ponudil priložnost v domačem prvenstvu.

Dragić se je znašel v zelo težkem položaju, saj ga je ekipa želela prodati, vendar zanj ni mogla iztržiti želene odškodnine. Zdaj se je, kot kaže, končno zgodil premik.

"Zoki" zaradi klubskih obveznosti ne bo mogel pomagati slovenski reprezentanci v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu. Enaka usoda je doletela tudi Murića in Jurija Macuro. Slovenski selektor Rado Trifunović je slabo novico izvedel le dan pred začetkom priprav.

Edo Murić Klubi rekli ne! Šport Brez Dragića, Murića in Macure
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice