Šport > Košarka
2235 ogledov

Ena najbolj čudnih tekem vseh časov z neverjetnim izidom

Hrvaška Nemčija U20 Reševalni pas/Twitter
V konkurenci mlajših članic se je odvilo nenavadno srečanje.

V teh dneh poteka tekmovanje za košarkarice v kategoriji U20 pod imenom European Challengers. Skupina A se igra v Sofiji, tam se merijo gostiteljice Bolgarke, Belgijke, Italijanke, Latvijke, Nemke in Hrvatice.

Luka Dončić Proti zakonom fizike Šport Luka v pripravah na OI z neverjetnim košem navdušil soigralce

Uvodno srečanje med slednjima izbranima vrstama je ponudilo nevsakdanji razplet. Obračun se je namreč prevesil v podaljšek, potem ko sta obe ekipi v rednem delu dosegli zgolj po 39 točk. V dodatnih minutah so bile nato bolj spretne Nemke, te so na koncu slavile s 47:45.

A Hrvaticam je kljub porazu uspelo nekaj izjemnega. Po prvem polčasu so zaostajale za dve točki, v tretji četrtini pa so tekmicam dopustile nič(!) točk. Kaj takšnega se, posebej na reprezentančnem nivoju, zgodi zelo redko, če sploh.

Hrvatice so ob odlični obrambi v tretjem delu igre same v napadu dosegle zgolj devet točk in v zadnji četrtini so jih Nemke ujele in nato slavile v podaljšku.

slovenska košarkarska reprezentanca ZDA 328:2 SLO Šport Senzacionalna Slovenija malček med velikani

Komentarjev 1
  • Mary_Ziemba 15:51 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦