Šport > Košarka
38 ogledov

Jordan zaljubljen v superge: vsako tekmo nosil nove

Jordan superga čevelj Air Jordan znamka Hong Kong EPA
Košarkarski mit Michael Jordan nadaljuje z zanimivimi razkritji v intervjuju ob izdaji videoigre 2K14. Tokrat je spregovoril o svoji veliki ljubezni – supergah.

Michael Jordan je svoje ime posodil verjetno najbolj znanim športnim čevljem na svetu, priljubljene "jordanke" pa lahko tudi leta po njegovi upokojitvi najdemo po vsem svetu. Model Air Jordan je na voljo v 28 različnih izvedbah, njegova zračnost pa naj bi v karieri nosila kar 1.264 različnih parov.

"Moje najljubše? To je težko, veste. To je tako, kot če bi rekel, katerega otroka imaš najraje. Enajstice so moje najljubše, nato trojke, dvanajstice ali trinajstice pa so verjetno na tretjem mestu," je v pogovoru za razvijalca videoiger 2K Sports dejal nekdanji član Chicago Bulls.

"Vsako tekmo sem nosil nov par superg, zato sem na koncu sezone zamenjal okoli 150 parov. To pa sem počel zato, ker če kdaj nosiš tisti dres in obuješ nov par superg, je, kot da bi se počutil polnega energije, kot da lahko res nekaj pokažeš. Jaz sem si tega občutka želel vsako tekmo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.