Šport > Košarka
18153 ogledov

Kaos v Dallasu, Dončić ostal brez tekme

luka dončić Profimedia
Vodstvo lige NBA prestavilo tekmo Dallas - Detroit.

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je zaradi slabih vremenskih razmer v Teksasu prestavilo četrtkovo tekmo med ekipama Dallas Mavericks in Detroit Pistons. Nov termin tekme bo vodstvo lige sporočilo naknadno.

V ponedeljek je osrednji del ZDA - od meje s Kanado do Mehiškega zaliva - zajelo veliko snežno neurje. Najbolj prizadet je jug ZDA, kjer so takega vremena najmanj vajeni. V El Pasu na meji s Teksasom je temperatura padla na minus deset stopinj Celzija, pa tudi v Houstonu se je termometer spustil na minus devet. Razmere v Teksasu so katastrofalne, na velikih območjih zmanjkuje elektrike, odpoved tekme pa je bila pričakovana.

Dallas, kjer blesti slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić, je trenutno na desetem mestu v zahodni konferenci. Na dosedanjih tekmah je dosegel 13 zmag in doživel 15 porazov. Detroit je na zadnjem mestu v vzhodni konferenci, njegovo razmerje zmag in porazov znaša 8-19.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice