Šport > Košarka
1739 ogledov

Kralj zabijanj bo prodajal marihuano

Shawn Kemp Reševalni pas/Twitter
Nekdanji NBA zvezdnik se je podal na novo poslovno pustolovščino.

Mnogi ljubitelji košarke se gotovo še dobro spominjate Shawna Kempa. Med letoma 1989 in 2003 je igral v ligi NBA, nastopal je za Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers, Portland Trail Blazers in Orlando Magic.

Največji pečat je pustil v Seattlu, s katerim se je leta 1996 uvrstil tudi v veliki finale, kjer je s 4:2 v zmagah klonil proti Michaelu Jordanu in Chicago Bulls.

Jimmy Butler, Goran Dragić (Pre)dolg jezik Šport "Igralci, kakršen je Butler, niso zaželeni"

Kemp, znan po eksplozivnih zabijanjih, je bil kar šestkrat izbran na tekmo vseh zvezd, trikrat je bil izglasovan v drugo najboljšo peterko lige NBA.

Po koncu NBA kariere se je podal na kratko epizodo v Italijo, nato pa se je preselil v Seattle. Zdaj se je oče sedmih otrok odločil, da bo odprl prodajalno marihuane, ki je v zvezni državi Washington legalna. Imenovala se bo Shawn Kemp's Cannabis.

"Veselim se pogostih obiskov navijačev SuperSonicsov. Upam, da bom navdih drugim, ki razmišljajo o vstopu v posel prodaje kanabisa, posebej temnopoltim ljudem. Želim nuditi najboljšo izbiro, najboljšo uslugo in najboljše cene v Seattlu," je dejal Kemp.

Prodajalna obsega več kot 1.200 kvadratnih metrov površin. Odprla se bo 30. oktobra, na otvoritvi pa bo prisoten tudi Kempov soigralec iz zvedniških časov - Gary Payton.

vlatko čančar Preobrazba Šport Čančar neprepoznaven, tudi v Denverju šokirani
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice