Šport > Košarka
3952 ogledov

Luka dobil obisk slovenske glasbene skupine in z njo 'žural' v garaži

Luka Dončić Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik je dobil obisk.

Luke Dončić je tokrat v dvorani American Airlines Center v Dallasu gostil člane zasedbe Fehtarji, ki so v Teksas odpotovali na snemanje videospota. Po zmagi na dvoboju med Mavericks in Golden State Warriors se je z njimi, ti so tekmo spremljali iz lože in bili med drugim tudi priča poškodbi košarkarskega asa, srečal tudi v garažnih prostorih dvorane.

Fehtarji so ob tem nekoliko spremenili besedilo pesmi 'Zetor' in vanjo vključili tudi Luko Dončića. Ta je bil ob videnem in slišanem navdušen.

"Zetorja smo parkirali v American Airlines Center," so na Instagramu zapisali Fehtarji. Ti so na omenjenem socialnem omrežju tudi objavili fotogafije s svoje poti v ZDA, seveda pa ni šlo tudi brez zahvale Dončiću.

Ta je izpustil zadnjo tekmo zaradi težav s stegensko mišico, a poškodba naj ne bi bila hujše narave. Dallas Mavericks se sicer krčevito borijo za preboj med šesterico najboljših ekip v zahodni konferenci lige NBA, kar bi Dončiću in kolegom zagotovilo neposreden nastop v končnici. Trenutno je Dallas na Zahodu osmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fehtarji (@fehtarji)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice