Šport > Košarka
3149 ogledov

Miami poskušal prikriti fiasko z McGregorjem

Print Screen
Trenutek res ni bil najboljši.

Najslavnejši UFC borec Conor McGregor je bil gost moštva Miami Heat na četrti tekmi finala lige NBA z Denver Nuggets, vendar se njegov vnaprej pripravljen in koreografiran nastop, v katerem je nokavtiral maskoto domače ekipe, ni iztekel po pričakovanjih.

Denver Nuggets Video Šport Nepričakovani junak ohladil Vročico, Čančar zmago od prstana

McGregor | Avtor: Profimedia Profimedia
Nekdanji svetovni UFC prvak je sredi tretje četrtine stopil na parket dvorane Kaseya Center, kjer je oznanil, da je njegovo podjetje TIDL Sport postalo novi pokrovitelj moštva Miami Heat.

Morda bi se navijači na njegov najnovejši poslovni korak odzvali drugače, če ne bi njihova ekipa takrat zaostajala za deset točk. Frustrirana množica je ob najavi novega sponzorskega dogovora reagirala z glasnimi žvižgi, ki niso pojenjali, dokler ni McGregor zapustil igrišča.

Pred tem je 34-letnik po vnaprej pripravljenem scenariju nokavtiral domačo maskoto Burnieja in mu podelil še nekaj udarcev, ko je ta že ležal na tleh.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Vročica je posnetek McGregorja sprva delila na uradnem Twitter profilu, po sovražnem odzivu občinstva pa se je na njihovih kanalih za UFC borcem izgubila vsaka sled.

Sicer ni jasno, ali je bil izbris posledica reakcije gledalcev, bo pa zanimivo videti, ali bo fiasko vplival na nadaljnje poslovno sodelovanje.

Nikola Jokić Ganjeni Jokić Šport Đoković je izpolnil svojo obljubo: "Res je to naredil!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.