Šport > Košarka
64 ogledov

Milijonske vsote za podpise, čaka se Durant

Al Horford EPA
Dosedanji košarkar Atlante Al Horford si je našel novega delodajalca.

V naslednjih štirih letih bo Al Horford branil barve legendarnega Bostona, v tem obdobju pa bo 30-letni krilni center iz Dominikanske republike, ki je v minuli sezoni dosegel 15,2 točke, 7,3 skoka in 2,3 podaje na tekmo, prejel 113 milijonov ameriških dolarjev.

Nekateri ameriški košarkarji so po povečanje tako imenovanega salary capa klubov v NBA s 70 na 94 milijonov dolarjev izsilili boljše pogodbe. Branilec Memphisa Mike Conley je denimo podpisal petletno pogodbo, ki mu bo prinesla 153 milijonov ameriških zelencev. Toronto je podaljšal pogodbo z DeMarjem DeRozanom za pet let in 139 milijonov dolarjev, Washington pa bo Bradleyju Bealu za pet let nakazal 130 milijonov dolarjev.

Na obzorju so še nekateri veliki prestopi, v ponedeljek bo ime svojega novega kluba razkril tudi Kevin Durant, v zadnjih letih eden najbolj vročih košarkarjev na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.