Šport > Košarka
18 ogledov

Nash se vrača za končnico

steve nash EPA
Zvezdnik Los Angeles Lakers Steve Nash je potrdil, da bo zaigral na prvi tekmi končnice proti San Antonio Spurs. Nekdanji soigralec Gorana Dragića je zaradi poškodbe kolka manjkal zadnjih osem tekem rednega dela sezone.

Jezerniki iz Los Angelesa se v končnico podajajo brez prvega zvezdnika Kobeja Byranta, bo pa do prve tekme s San Antonio Spurs nared Steve Nash. Ameriški organizator igre, ki je v zadnjem delu rednega dela manjkal zaradi poškodbe kolka, bo zaigral proti ostrogam, vendar upa, da ga bo trener Mike D'Antoni potegnil na klop, če njegova igra ne bo zadovoljiva.

''Ekipo mora voditi do zmage in če moja igra ne bo zadovoljiva, me mora poklicati na klop. Drugače povedano; ni časa za sentimentalnost. Če ne bom pomagal ekipi, nimam kaj iskati na parketu,'' je bil jasen Nash, ki je zadnjo tekmo odigral 30. marca proti Sacramentu. ''Bomo videli. Vse je mogoče. Morda bo šlo gladko, lahko pa bo na začetku težko. Nikoli ne veš. Trdo sem delal za povratek in pripravljen sem, da poskusim,'' je dodal Nash.

Lakersi so imeli letos veliko težav s slabimi odnosi znotraj ekipe, zato je Dwight Howard pred začetkom končnice organizirali večerjo, ki bi okrepila odnose med igralci. Howard ni želel razkriti podrobnosti pogovora, povedal pa je, da upajo na čim hitrejše okrevanje Kobeja Bryanta. ''Molimo za njegovo okrevanje. Če že ne more pomagati ekipi, upamo, da bo čim prej ozdravel. Poskušali bomo opraviti svojo nalogo in ohraniti trezno glavo,'' je zaključil Howard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.