Šport > Košarka
14536 ogledov

Neverjetno, kaj o Dončiću spet širijo Američani

luka donćić Instagram
Med ameriškimi ljubitelji košarke so znova zaokrožile nepreverjene govorice o Luki Dončiću.

Medtem ko se Luka Dončić v domovini pripravlja na ponoven zagon NBA sezone, se onkraj luže spet krepijo špekulacije na njegov račun. Pojavile so se namreč govorice, da je 21-letnik v času karantene pridobil nekaj kilogramov in znova postal nekoliko bolj zalit.

Podobni očitki so nanj zgrinjali celotne krstne sezone, zato je Dončić poleti pošteno zavihal rokave in izklesal svoje telo.

Nekateri navijači v teh dneh znova širijo nepreverjene govorice o Dončićevi teži, njihove zlobne komentarje pa je negiral novinar ESPN-a Tim MacMahon.

televizijsa daljinec Velika sprememba Šport Sloveniji se obeta največja doza NBA tekem v zgodovini

"Kadarkoli se Luka vrne domov in ga ljudje nekaj časa ne vidijo, se pojavijo govorice," je povedal v podkastu Brian Windhorst & The Hoop Collective.

"'Zredil se je, spet je postal bolj okrogel.' To so govorice, ki krožijo. Pozanimal sem se. Povedali so mi, da na posnetkih izgleda v redu. Trenira in celo igra košarko v Sloveniji," je dodal.

Dallas je bil pred prekinitvijo sezone na sedmem mestu zahodne konference in bo imel v nadaljevanju lepe možnosti za preboj v končnico, kar bi bil Dončićev debitantski nastop v tej fazi tekmovanja.

luka dončić | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 1
  • Avatar Donniwista
    Donniwista 00:58 31.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke >> B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m