Šport > Košarka
5 ogledov

Piksi ima vsega dovolj

Slobodan Subotič se je preselil na borzo dela. (Foto: ABA) ABA
Slobodan Subotić se je razšel z nekdanjim evropskim prvakom. Kljub odhodu iz Splita se (še) ne namerava vrniti k Olimpiji, kjer si ga na mestu športnega direktorja želi Jure Zdovc.
"O tem sem se pogovarjal le z Juretom, ampak na žalost o teh stvareh ne odloča on. Jure lahko kaj takšnega samo predlaga, uprava in predsednik pa potem sprejmeta odločitev. Vsekakor pa bi me zanimalo, ampak prej se moram še odločiti, ali bom še deloval kot trener ali ne. Najprej se bom spočil, potem pa razmislil, kaj je najbolje zame in za družino, ki je v Ljubljani," je povedal Slobodan Subotić - Piksi. Ta je sicer že decembra lani zapustil trenersko klop Splita, a se je nato na prošnjo vodilnih mož v klubu kmalu vrnil na mesto tehničnega direktorja. "Obljubili so mi, da bodo uredili finančni položaj kluba. Vendar je ta zdaj še hujši. Vse se je poklopilo z recesijo v svetu, vendar so bile napake storjene že prej. Lanskega uspeha ni nihče izkoristil in pravi čas iskal pokrovitelje. Zato je prišlo do takšnega položaja. Odločil sem se, da je tega dovolj. Nimam več potrpljenja in volje," je svojo odločitev pojasnil Subotić.

Za zdaj se nekdanji selektor slovenske reprezentance še ne želi obremenjevati z novimi projekti: "Kot sem že rekel, najprej načrtujem prihod domov. Potem pa bom videl. Ponudbe bodo prišle, če sploh bodo, po koncu sezon. Za zdaj se bom predvsem spočil."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.