Šport > Košarka
99 ogledov

Po Dragićevi Vročici poslopja zapira še ena ekipa

Giannis Antetokounmpo Epa
Moštva lige NBA se na vse pretege trudijo zajeziti širjenje koronavirusa.

Vodstvo Milwaukee Bucks, vodilne ekipe severnoameriškega košarkarskega prvenstva NBA, ki je sicer zaradi koronavirusne pandemije še prekinjeno, se je v luči zadnjih testiranj na virus sars-cov-2 odločilo zapreti svoje prostore, poroča ameriški ESPN.

Goran Dragić Miami Heat Drama v Miamiju Šport Panika v Dragićevi ekipi! Korona kosi igralce, klub zapira poslopja

Ameriška športna mreža je zapisala, da so Bucks zaprli dvorano, potem ko so prejeli rezultate petkovih testov na covid-19, čeprav za zdaj še ni znano, koliko jih je bilo oziroma če sploh je bil kdo pozitiven.

Vodstvo ekipe igralcem ne bo dovolilo trenirati, vse dokler v četrtek ne odpotujejo na Florido, kjer liga NBA v Orlandu načrtuje nadaljevanje sezone v karantenskem okolju z začetkom 30. julija.

Bucks so od prekinitve sezone 11. marca najboljša ekipa na lestvici NBA z izkupičkom zmag in porazov 53:12. V Orlandu bodo lovili prvi naslov po letu 1971.

Luka Skywalker Šport Ta naš Dončić pa res ni od muh

Gre za zadnje v nizu ekip, ki so zaustavile individualne treninge v svojih prostorih zaradi bojazni okužbe s covidom-19, pred Bucks so dvorane zaprli tudi Los Angeles Clippers, Denver Nuggets in Miami Heat slovenskega zvezdnika Gorana Dragića.

Sezona se bo predvidoma nadaljevala 30. julija z 22 ekipami v boju za 16-člansko končnico, ki se bo začela 17. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice