Šport > Košarka
62 ogledov

Poljski center ob Curryju izgubil kompas

curry gortat Youtube
Hitri in spretni branilec Golden State Warriors Steph Curry je osmešil centra Washington Wizards Marcina Gortata.

Golden State Warriors so na tekmi severnoameriške lige NBA premagali Washington Wizards (139:115) in utrdili svoj položaj na prvem mestu zahodne konference. Bojevniki imajo pet tekem pred koncem rednega dela na računu 63 zmag in 14 porazov. 

Prvi zvezdnik ekipe Stephen Curry si je v zaključku uvodne četrtine privoščil gostujočega košarkarja Marcina Gortata. Po bloku Zaze Pachulie je 211 centimetrov visoki poljski center prevzel pokrivanje domačega organizatorja igre, proti kateremu pa v dvoboju ena na ena ni imel nikakršnih možnosti. 

Curry si je izmenjal žogo s Patrickom McCawom in se znašel na črti za tri točke v levem kotu napadalne polovice. Najprej je z dvigom rok nasprotnika pognal v zrak, nato pa z lepo finto zmedel njegovo orientacijo in ga poslal v napačno smer. S tem si je pripravil odprt met in zlahka zadel, ne da bi žogo sploh odbil ob tla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.