Šport > Košarka
5078 ogledov

Prestavili tekmo, da bi Dončić lahko ušel orkanu

Luka Dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik bo zaigral v neobičajnem terminu.

Liga NBA je sporočila, da bo srečanje med Orlando Magic in Dallas Mavericks, ki bi se prvotno moralo začeti v noči na četrtek ob enih zjutraj po našem času, odigrano prej. Razlog je nevihta Nicole, ki ogroža Florido.

Tekma v Amway Centru se bo tako začela ob 23.30 po srednjevropskem času, kar so dobre novice za navijače Luke Dončića. Svojega ljubljenca si bodo namreč lahko ogledali v spancu bolj prijaznem terminu.

Luka Dončić Nova čarovnija Šport Ste videli zadnjo Dončićevo vragolijo? Le kako mu je uspelo?

Tropska nevihta Nicole naj bi se ob prehodu nad ozemlje Floride spremenila v orkan in v tej zvezni državi na jugovzhodu ZDA so oblasti že izdale ustrezna opozorila.

Orkan Nicole Orlando | Avtor: Profimedia Profimedia

Vodstvo lige je začetek tekme prestavilo, ker naj bi imela ekipa Dallasa tako dovolj časa, da še pred prihodom nevihte oziroma orkana odleti iz Orlanda.

Dallas v naslednjih dneh gostuje še pri Washington Wizards, nato se zasedba Jasona Kidda vrača v Teksasu za pet zaporednih domačih tekem.

Orlando je ob Houstonu najslabša ekipa lige, doslej je zbrala dve zmagi in devet porazov. Dallas je pri šestih zmagah in treh porazih.

Komentarjev 1
  • Ender3 14:11 09.november 2022.

    Kakšen dan pa, Dončića lahko izpustimo. Naj ga občodujejo Američani saj igra za, njihov denar.

Sorodne novice