Šport > Košarka
50 ogledov

S hriba so jih spravili v telovadnico

1/20
Žurnal24 main
V Ljubljani te dni premierno poteka Probasketball Camp, na katerem sodelujejo številni znani košarkarski delavci. Glavni namen je igralce in igralke čim bolje pripraviti na novo sezono.
NE SPREGLEJTE
Vabljeni ste tudi k ogledu galerije in videa.

Po vzoru številnih košarkarskih kampov po Evropi v teh dneh tudi v Ljubljani poteka poletni kamp, na katerem sodelujejo tako uveljavljeni igralci kot tisti, ki bi to radi postali v prihodnosti. Glavni namen tako imenovanega Probasketball Campa je udeležence čim bolje pripraviti na novo sezono. Vodja projekta Lojze Milosavljevič (ob njem so za zagon projekta krivi tudi člani družine Lakovič) je v ta namen zbral številna ugledna trenerska imena, kot so Sašo Filipovski, Miro Alilović, Aleksandar Džikić, Gašper Okorn, Aleksander Sekulić, Ivo Sunara, Rado Trifunović in drugi. Svoje so dodali tudi številni zdajšnji in tudi nekdanji reprezentanti (Jaka Lakovič, Sani Bečirović, Rašo Nesterović, Primož Brezec ...), ki so z veseljem sprejeli povabilo na tabor. Poskrbljeno je tudi za vse ostale stvari (terapije, telesna priprava). Kamp je luč sveta sicer ugledal 28. 6., ko je bil na sporedu prvi termin (en termin traja pet dni), skupno pa bo delo potekalo kar v osmih terminih. Zadnji se bo odvil od 23. 8. do 27. 8. Kontaktna oseba za morebitne udeležence je Špela Lakovič (031-820-169). Več v videu in galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.