Šport > Košarka
271 ogledov

Še ena odmevna odpoved udeležbe v Orlandu

oladipo Epa
Ameriški organizator igre je že končal letošnjo sezono.

V Orlandu, kjer se bo konec julija nadaljevala NBA sezona, ne bo zaigral zvezdnik moštva Indiana Pacers Victor Oladipo. Osemindvajseletnik se je januarja vrnil na parket po rupturi tetive kvadricepsa, a se je v strahu pred novo poškodbo raje odločil, da predčasno konča letošnjo sezono

Goran Dragić Miami Heat Drama v Miamiju Šport Panika v Dragićevi ekipi! Korona kosi igralce, klub zapira poslopja

Oladipo se je na igrišča vrnil le nekaj tednov pred prekinitvijo aktivnosti zaradi izbruha koronavirusa, zato se glede na vse okoliščine ne čuti zmožnega pomagati ekipi, s katero bo kljub temu odpotoval v Orlando.

Covid-19 NBA Šport Okuženih 25 igralcev in 10 članov osebja

"Rehabilitacija poteka dobro in približujem se 100-odstotni pripravljenosti. Še vedno obstaja tveganje za obnovitev poškodbe. Glede na nejasne okoliščine mehurčka v Orlandu se ne počutim pripravljenega za igro. Ravnati moram pametno. Odločitev ni bila lahka, vendar verjamem, da je prava, če želim biti popolnoma zdrav v sezoni 2020/2021," je pojasnil košarkar, ki v povprečju dosega 13,8 točke, 3,2 skoka in 3,0 podaje na tekmo.

Luka Dončić Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Nespoštljivo Šport Kako, prosim!? Dragića zmotilo poveličevanje Dončića mark cuban "Hinavec bi bil..." Šport Dončićev šef na glas povedal to, česar si komisar lige NBA ne upa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.