Šport > Košarka
5398 ogledov

Šokantno priznanje: "Ne upam povedati, koliko denarja mi je vzel Dončić!"

Luka Dončić Rick Carlisle Dallas Mavs Profimedia
Trener Dallasa je po srečanju v Memphisu razkril zanimivo podrobnost s treningov njegove ekipe.

Posnetek koša, ki ga je Luka Dončić dosegel v zadnji sekundi za zmago v gosteh nad Memphis Grizzlies (113:114), je zaokrožil po svetu. Nanj so reagirali največji zvezdniki lige NBA in še povečali Ljubljančanov prestiž.

brunson dončić Nad Luko Šport Pretvarjal se je, da ni bilo nalašč, a mu nihče ne verjame

Po srečanju je, kot ponavadi, pred novinarje stopil tudi trener Rick Carlisle. Slednji vodi Dallas Mavericks od leta 2008, na treningih pa se je v preteklosti pogosto meril z Dončićem pri metih s polovice igrišča. A ga je izučilo.

"Ne upam vam niti povedati, koliko tisoč dolarjev sem izgubil proti njemu ob stavah pri metih s polovice igrišča," je zbrani sedmi sili dejal Carlisle.

"Ko smo bili v njegovi drugi sezoni v Ciudad de Méxicu, sem ga izplačal v mehiških pesosih, ker sem bil tako jezen. Ne stavim več z njim. Vse sem videl. Videl sem, kako s sredine zadeva brez dotika žoge z obročem, videl sem, kako zadeva z dvanajstih metrov oddaljenosti," je pojasnil Carlisle.

Dallas je še vedno na sedmem mestu Zahoda, a je le eno zmago oddaljen od šestouvrščenega Portlanda. V noči na soboto bodo Maves gostili New York Knicks.

Luka Dončić Zavrelo Šport Dončić povzročil razkol, zvezdnik v vojni z navijači
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice