Šport > Košarka
1078 ogledov

Tako grdo je NBA zvezdnika udaril koronavirus

Rudy Gobert in Serge Ibaka Profimedia
Prvi NBA igralec, pri katerem so odkrili prisotnost COVID-19, se je oglasil iz karantene, kjer bije bitko z zahrbtnim virusom.

Francoski košarkarski zvezdnik Rudy Gobert se še vedno nahaja v izolaciji, po tem ko je bil pred 13 dnevi testiran ter pozitiven na COVID-19. Njegovo zdravstveno stanje sicer niti slučajno ni kritično, a so francoskega centra prizadele številne neprijetne posledice koronavirusa.

Ena izmed posledic koronavirusa je tudi (kratkotrajna) izguba okusa ter voha, s čimer se je moral v zadnjih dneh spoprijeti tudi eden najboljših obrambnih igralcev na svetu.

"Ljudje, samo da vas opozorim na nekatere novosti. Izguba okusa in voha sta definitivno ena izmed simptomov virusa, saj že štiri dni ničesar ne voham. Ali je imel še kdo takšne simptome?" je nedavno čivknil Gobert.

Gobert naj bi torej po mnenju strokovnjakov imel eno izmed malce težjih oblik koronavirusa, saj naj bi izgubi voha in okusa vedno sledila tudi grd suhi kašelj ter povišana telesna temperatura.

Gobert je bil sicer prvi NBA igralec, ki je bil pozitiven na testiranju za koronavirus, po njegovi okužbi pa je vodstvo lige tekmovanje prekinilo. Po Gobertu se je iz ekipe Utah Jazz okužil še drugi zvezdnik moštva, Donovan Mitchell.

rudy gobert Nedopustno Šport Kaj je naredil?! NBA zvezdnik se je norčeval iz koronavirusa, zdaj je pozitiven Koronavirus Šport Prekinitev lige NBA, koronavirus med igralci Rudy Gobert Zvezdnik Šport Pacient 0 lige NBA: Sram me je, rad bi se opravičil Rudy Gobert in Serge Ibaka Panika pri Torontu Šport NBA zvezdnik poljubil žogo, s katero je okuženi metal na koš...Ali je naslednji?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice