Šport > Košarka
6004 ogledov

Tako se Gogi poslavlja od vas

Košarkarska prijateljska tekma med Slovenijo in Hrvaško. Anže Petkovšek Reprezentačna tekma Slovenije s Hrvaško.
Prvo ime trenutne slovenske reprezentance je še zadnjič nastopilo v dvorani Stožice.

Goran Dragić je že pred časom napovedal, da se bo po letošnjem EuroBasketu poslovil od igranja za slovensko reprezentanco, saj pravi, da njegovo telo po dolgih sezonah v ligi NBA vse težje prenaša tudi napore med poletjem.

Obstaja sicer še majhna možnost, da bi Gogi še oblekel slovenski dres. "Če pridemo na olimpijske igre ... Bomo videli. Če bo res dober rezultat ... malce je vse skupaj še prezgodaj. Z moje strani je pač tako, da moje telo vsega ne zdrži. Zgledam že dobro, ko se pa zjutraj zbudim, je drugače (smeh). Načeloma je to zadnja akcija. Tudi naslednje kvalifikacije se bodo igrale med NBA sezono, ne bom se jih mogel udeležiti. Tudi zaradi tega je zoprno. Nočem nekomu odvzeti mesta," nam je ob svojem košarkarskem kampu, ki ga je tradicionalno priredil na Rogli, dejal član moštva Miami Heat.

Goran Dragić Goran Dragić Šport "S Tonetom Rudolfom lepa možnost za kolajno"

Ta se je sicer na socialnem omrežju že poslovil od svojih navijačev. "Ko sem v četrtek stopil v Stožice in zagledal, kako se dvorana polni, me je prešinilo - zadnjič v karieri bom na domačih tleh igral pred najboljšimi navijači na svetu! Oči so se orosile, roke in noge postale težke," je svoj zapis, ki ga lahko spodaj preberete v celoti, začel starejši od bratov Dragić.

Njegov brat Zoran, ki bo tokratni EuroBasket izpustil zaradi rehabilitacije po poškodbi kolena, je sicer obljubil, da bo Gogija še poskušal prepričati v nadaljevanje reprezentančne kariere.

druženje s člani slovenske moške košarkarske reprezentance Eurobasket Šport Goran Dragić: Končno!

 

Komentarjev 1
  • jozicamurn 10:15 26.avgust 2017.

    Naš najboljši košarkar trenutno. Mladenič igra s srcem in za Slovenijo vedno da svoj maksimum!