Šport
17 ogledov

Kralji že v končnici

sport 22.09.11. Los Angeles Kings Anze Kopitar laughs after missing an open goal sport 22.09.11. Los Angeles Kings Anze Kopitar laughs after missing an open goal
Hokejisti Pittsburgha, Montreala, Washingtona in Bostona v vzhodni ter Chicaga, Anaheima in Vancouvra v zahodni konferenci so si do sobotnih tekem izborili končnico v severnoameriški ligi NHL, v noči na nedeljo pa sta napredovala še Toronto in Los Angeles.

Branilec naslova iz Los Angelesa, za katerega zelo uspešno nastopa slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar, sploh ni stopil na ledeno ploskev, preboj v končnico pa si je zagotovil po zmagi Vancouvra nad Detroitom z 2:1 po kazenskih strelih.

Kopitarjeva zasedba bo v noči na ponedeljek na domačem ledu gostila Dallas, do konca ligaškega dela pa jo nato čakajo še tri tekme: v gosteh se bo pomerila z Minnesoto in Detroitom, doma pa s San Josejem. Kralji so v zahodni konferenci trenutno na četrtem mestu.

Liga NHL, izidi:
Boston Bruins : Pittsburgh Penguins 2:3

New Jersey Devils : Florida Panthers 6:2

Winnipeg Jets : New York Islanders 4:5 (kazenski streli)

Carolina Hurricanes : Philadelphia Flyers 3:5

Montreal Canadiens : Washington Capitals 1:5

Ottawa Senators : Toronto Maple Leafs 1:4

Chicago Blackhawks : Phoenix Coyotes 2:3 (kazenski streli)

Vancouver Canucks : Detroit Red Wings 2:1 (kazenski streli)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.