Šport
5199 ogledov

Lepotica kontroverzno odgovorila kritikom

Spiranac Instagram
Ena izmed najlepših športnic sveta, igralka golfa Paige Spiranac, se je zapeljivo povaljala po zeleni travi ter tako odgovorila vsem svojim kritikom, ki jih moti njen izgled.

Mnogi ste verjetno že slišali za prelepo igralko golfa, Paige Spiranac, ki buri moško domišljijo, kjerkoli se pojavi ter karkoli počne.

 

Did you ever practice putts as if it was for a major? I would always do that for the Open. Always one of my favorite events of the year to watch! So ahead of the British Open I’ve partnered with @fanduel to launch my own Fantasy Golf Contest with a fun and brand new QuickPick format! Contest LINK IN BIO. I picked Justin Rose since he’s been playing so well. But you can win up to $3,000 in cash prizes! and those who finish in the Top 100 will receive a custom Open Hat. Top 20 new FanDuel users will receive a surprise gift from yours truly 😘 so be sure to check back on your results! Who’s your pick? Also I’m still new to these giveaways so we are tightening up the process to make sure you get your prizes! I hate when people say it’s a scam because I value you all and would never do that to you. Thanks for being awesome!

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Dekle velja za eno izmed najlepših športnic sveta, večkrat je bila že slikana za sloviti ameriški Sports Illustrated Swimsuit Edition, vsako njeno aktivnost pa budno spremlja množica njenih sledilcev preko različnih družabnih omrežij.

Toda lepota je lahko tudi prekletstvo, kar je Paige tekom svoje kariere še prepogosto izkusila. Pojavili so se številni kritiki, ki atraktivni igralki golfa zamerijo, da je na igrišča za golf prinesla zgolj distrakcijo, saj naj bi bila na turnirjih preveč provokativno oblečena.

 

Beautiful day for some golf!

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Verjeli ali ne, pred turnirjem v Dubaiju je zaradi svojega stila celo prejela grožnje s smrtjo, na koncu pa je zaradi nasprotovanja nasprotnic turnir celo izpustila.

Toda Paige je odločena, da svojega stila ne bo spremenila: "Naletela sem na številne grde komentarje, preko društvenih omrežij so mi celo grozili s smrtjo. Ne maram, da me sodijo zaradi tega kar nosim, jaz sem pač takšna, kakršna sem."

Za vse svoje kritike in sovražnike je tudi pripravila kratek filmček ter ga pokomentirala: "Ljudje napadajo celo moje starše, družino, prijatelje. Pravijo, da sem sramota za golf. Težko je, ko se moraš dnevno soočati s takšnimi komentarji. Za vse, ki jih moti moja pojava, sem posnela naslednji video."

Komentarjev 2
  • Snežinko 15:54 12.avgust 2018.

    ...in z videom dokazala, da je to, kar se govori o njej ČISTA RESNICA!!!