Šport
17 ogledov

Mazejeva v zakulisju dobro razpoložena

tina maze bansko Youtube
Mati narava je organizatorjem v Banskem tako v petek kot v soboto preprečila izvedbo ženskega superveleslaloma.

Smučarke so na startu superveleslaloma v Bolgariji zaman čakale, da se bo tekma po prekinitvi lahko nadaljevala, na koncu pa so morale priznati premoč vremenskim razmeram, ki niso dopustile varne preizkušnje za svetovni pokal.

Slovenska šampionka Tina Maze, ki bi morala nastopiti s startno številko 18, je bila prešerno razpoložena. Med čakanjem na nadaljevanje tekme je sproščeno kramljala s svojimi tekmicami in celo okepala enega od kamermanov.

''Megla je bila prehuda in vidljivost preslaba, kar je pri hitrih disciplinah kjučnega pomena,'' je v petek pojasnil direktor dirke Atle Skaarda, v soboto pa se je zgodba ponovila. Tekma se je začela z nekaj minutno zamudo, po nastopu štirih tekmovalk pa so jo prvič prekinili. Kmalu zatem so ponovno prižgali zeleno luč, a le do Nadie Fanchini, ki se je s številko 13 kot zadnja spustila po progi. 

Start so podobno kot v petek nekajkrat prestavili, nekaj pred 13. uro pa so tekmo dokončno odpovedali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.