Šport > Nogomet
4118 ogledov

Škandal, o katerem govori cela regija: vratar nokavtiral lastnega soigralca

Incident med nogometaši Budućnosti Instagram
Neverjetni prizori v regiji. Vratar je tik po zaključku tekme nokavtiral lastnega soigralca. Kaj se je dogajalo na tekmi črnogorske prve lige?

Regijo pretresa škandal na derbiju 32. kroga črnogorskega državnega prvenstva. Že po zadnjem žvižgu glavnega sodnika na dvoboju med podgoriško Budućnostjo in Sutjesko in Nikšića je vratar domače ekipe Đorđije Pavličić s krošejem v glavo "nokavtiral" soigralca Igorja Ivanovića, slednji je padel na zelenico, a se nato kar hitro pobral, saj udarec vratarja vendarle ni bil tako natančen (glej spodnji vdelani video).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gajo Rabona (@gajo.rabona)

 Za zdaj še ni znan razlog, zakaj je do takšnega incidenta prišlo, je pa dejstvo, da je v boju za naslov prvaka Budućnost krvavo potrebovala zmago in ostala brez nje, saj se je tekma zaključila z 2:2. Izguba točk za domačine iz Podgorice je bila še toliko bolj boleča, saj so gostje na 2:2 izenačili v 90. minuti obračuna. Budućnost zdaj v prvenstvu štiri kroge pred koncem za vodilno ekipo FK Dečić zaostaja tri točke (58/55).

Hrvaški portal 24sata še poroča, da je navijaška skupina Budućnosti Varvari nogometaše povabila na pogovor pred severno tribuno, med katerim so jim tudi ukazali, naj slečejo drese, prav takrat pa je prišlo do incidenta. 

Naslov se po remiju na derbiju 32. kroga Budućnosti izmika iz rok, nervoza med nogometaši pa je očitno vse večja. Celo tako velika, da pojejo pesti znotraj ekipe. Ali so se strasti razvnele tudi v garderobi po tekmi, za zdaj ni znano. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Kojak 14:56 28.april 2024.

    Spoštovani novinar, KNOCK OUT pomeni, da bi bil udarec take moči, da bi tisti, ki ga je prejel padel v nezavest. Torej to ni bil noben knock out, niti v narekovajih, vem pa da je za klike treba pisati senzacinalne ...prikaži več naslove, a mene to npr. samo odvrača od medijev, ki si tako nabirajo klike, sploh če je vmes en kup neumnih reklam.