Šport
22 ogledov

Med finalom napadli Messijevo družino

Copa America, Čile, Argentina
1/24
EPA
Sobotni finale v Santiagu ni minil brez incidentov - poleg pretepov med navijači Argentine in Čila na tribuni je bilo vroče tudi družinam argentinskih zvezdnikov.

Člane družine argentinskega zvezdnika Lionela Messija so čilski navijači napadli že med prvim polčasom finalne tekme Cope Américe v Santiagu. Do incidenta je prišlo tik pred iztekom prvih 45 minut, ko je eden izmed privržencev "La Roje" začel žaliti Messijeve sorodnike.

Brata 28-letnega zvezdnika Barcelone Rodriga je po jezni izmenjavi mnenj eden izmed navijačev tudi udaril, celotno družino pa so ob polčasu preselili na varno v komentatorsko kabino. Nič bolje se ni godilo družinskim članom Sergia Agüera, ki so morali prav tako poslušati žaljivke Čilencev

Tekma se je po 120 minutah končala brez zadetkov, Čile pa je do naslova prišel z odločilno in odlično izvedeno enajstmetrovko Alexisa Sáncheza, ki je "loterijo" strelov z bele pike odločil po zgrešenih poskusih Gonzala Higuaína in Éverja Banege (4:1).

Sogajanje v Santiagu si lahko ogledate v fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.