Šport
15 ogledov

Messi proti Valencii s posebnim dresom

Messi poseben dres Valencia Barcelona Reševalni pas/Twitter
Pretekli teden je argentinski zvezdnik postavil kar dva strelska rekorda, enega bo na nedeljski tekmi proti Valencii obeležil tudi s posebnim dresom.

Lionel Messi je pretekli konec tedna proti Sevilli zabil tri gole in tako podrl rekord Telma Zarre, ki je do takrat držal rekord po številu doseženih zadetkov v elitni španski ligi. Sredi tedna je Messi nato podrl tudi rekord Raúla po številu golov v Ligi prvakov.

Messi poseben dres Valencia Barcelona | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Barcelona se bo v nedeljo na derbiju 13. kola pomerila z Valencio v gosteh, Messi pa bo ob tej priložnosti nosil prav poseben dres. Na njegovi desetici bodo z majhnimi črkami izpisani vsi goli, ki jih je Argnetinec dosegel v La Ligi. Vseh skupaj je že kar 253, še veliko pa jih bo najbrž sledilo.

"On je spektakularen igralec, sijajen, maestralen. Nimam dovolj besed, da bi opisal najboljšega nogometaša v svetu in v zgodovini. Pred nami so nova leta uživanja ob gledanju njegove magije," je ob tej priložnosti dejal predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.