Šport
12374 ogledov

Mladi ruski športnik omahnil v smrt, ugiba se, da ni bila nesreča

Savin Instagram
Mladi ruski hokejist (21) je podlegel poškodbam pri padcu z 18. nadstropja.

V Rusiji je v zdaj še nepojasnjenih okoliščinah ugasnilo življenje nadobudnega ruskega hokejista Georgija Savina, člana moštva VDV Rjazan.

Po poročanju tamkajšnjih medijev je 21-letnik omahnil v smrt z 18. nadstropja zgradbe v ruskem Rjazanu, kjer je živel v najemniškem stanovanju s svojim dekletom.

Po pričevanju očividcev se je pred usodnim padcem zaslišal glasen ženski krik.

Okoliščine njegove smrti so za zdaj še predmet policijske preiskave, neuradno pa ruski mediji poročajo, da si je hokejist vzel življenje.

Po navedbah ruske televzije REN TV se je mladenič, ki je v sezoni 2021/2022 zbral 13 nastopov v mednarodni hokejski ligi KHL, utapljal v dolgovih, za povrhu pa naj bi imel težave pri uresničevanjeu zastavljenih kariernih ciljev.

V zadnji profesionalni sezoni je bil kot član Rjazana razpet med ligama VHL in NMHL. V ligi VHL v petih tekmah ni dosegel točke, v NMHL pa je v šestih nastopih zbral dve točki.

Komentarjev 14
  • Avatar NickMason
    NickMason 15:51 24.junij 2023.

    Spet je Putin kriv a ne ukrofili

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 14:02 24.junij 2023.

    Mater potem vam zarukano..Po celi Rusiji iščete samomorilce, da bi potem ugotavljali, da jih je Putin malone osebno porinil skozi okno...To je višek idiotizma in propagande...Seveda največje ovce takoj mekečete zraven.....Slovenija imamo kot mala država 400 + samomorov vsako leto, ...prikaži več, le da je pri nas tradicija štrik za vrat ne pa skakanje z višine kot v Rusiji.. Je kriv Golob, so morda Janeza videli v trgovini s štriki, golazen primitivna ...

  • Ogledalce 12:31 24.junij 2023.

    druga možnost bi bila samomor s tremi streli v glavo, kot ponavadi.